delogbruk.no

samarbeid - utdanning - kompetanse


Formålet med nettverket delogbruk.no er å skape et forum for læring, nettverksbygging og utforskning av pedagogisk bruk av sosial web & IKT i undervisning. Nettverket er åpent for alle som interesserer seg for dette eller for relevante tilstøtende tema. Vi forbeholder oss retten til å fjerne ethvert innhold eller å utestenge enhver deltager som ikke følger nettverkets retningslinjer.

Dette er Del og bruks retningslinjer:

Vær deg selv!
Det er mye morsommere å samarbeide med noen vi kjenner. Bruk helst ditt fulle navn, oppgi hvor du kommer fra i landet, og legg ut et bilde av deg selv på profilsiden din.

Respekt
Det er naturligvis lov til å være uenig med andre her, men vis respekt for hverandres forskjellighet. Vi forventer alminnelig høflighet ved kommentering og annen posting, og ingen personangrep. Medlemmer som ikke respekterer dette vil bli bedt om å moderere seg, og eventuelt bli utestengt hvis nødvendig.

Relevant innhold
Bruk vanlig sunn fornuft ved posting av innhold og deltagelse i diskusjoner. Følgende retningslinjer kan være til hjelp:

  • Ikke post bilder, videoer, tekst eller annet innhold som ikke er relevant for nettverkets overordnede tema (bilder fra kurs, undervisning, konferanser osv er naturligvis velkomne). Bilder du legger ut på din side kommer også frem i fotostrømmen på hovedsiden. Personlige bilder, videoer og blogginnlegg er det rike muligheter for å legge ut andre steder. Vi ønsker at dette nettverket skal ha et faglig fokus.
  • Ikke post noe du ikke har opphavsretten til, eller som ikke har Creative Commons-lisens eller på annen måte faller i det fri. Slikt innhold vil bli fjernet.
  • Ikke post noe som kan være et angrep på personvernet. Ved case-studier må elever og andre være anonymisert dersom ikke særskilt tillatelse er gitt.
  • Ikke post noe som kan skade andres datasystemer eller hardware, for eksempel spyware eller virus.
  • Ikke post lenker som kan bryte noen av disse reglene.


Kommersielt innhold

I utgangspunktet ønsker vi ikke at nettverket skal brukes til å fremme kommersielle interesser blant medlemmene. Produkter som er relevante i sammenheng med diskusjoner osv er det naturligvis greit å omtale.


Takk for at du følger nettverkets retningslinjer. Vi forbeholder oss retten til å endre formuleringer eller legge til punkter hvis behov.


Med vennlig hilsen
moderatorene


Sist oppdatert av Ingunn Kjøl Wiig apr 30, 2012.

© 2016   Created by Ingunn Kjøl Wiig.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår