delogbruk.no

samarbeid - utdanning - kompetanse

Margreta Tveisme
 • Kvinne
 • Knarvik
 • Norge
Del på Facebook
Del

Margreta Tveismes venner

 • Jan Gamre
 • Rune Dale
 • Roger Lockertsen
 • Randi Moxnes Karlsen
 • Hege Myklebust
 • Henning Fjørtoft
 • Lin Holvik
 • Odd-Kåre Håvik
 • Tone Hadler-Olsen
 • Hilde Theresie Gjerstad
 • Ruth Stokkedal
 • Niklas Karlsson
 • Atle Moe
 • Frode Rustand
 • Arnfinn Urnes

Margreta Tveismes grupper

RSS

Gammal dame er vond å venda – men det går!

Dette er ei slags tilståing. Eller kanskje meir som eit vitnesbyrd? Den som les, får sjå. Eg er ingen gamer. Sjølv om eg har ei fortid med Space Invaders og PacMan, datt eg av lasset då TV-spela (som det heitte) kom, og eg kom aldri på att. Eg har knapt tatt i ein konsoll. Eg […]

Om lærarar og lektorar og førestillinga om at alt var betre før

Førestillinga om at alt var betre før, ligg djupt i oss alle. Prøv å legga inn ein liten kommentar i den retninga i uforpliktande samver; støtta kjem umiddelbart. Så er det ein del som tek seg i det, og humrar litt om Aristoteles. Men vi har det i oss, dei aller fleste. Psykologane kan sikkert […]

Då er vi i gang – på ein måte

Som eg skreiv i juni, er eg altså tilbake som norsklærar. Eg skal dela dei ti norsktimane i 3MK med ein kollega. Dessverre er kollegaen min i streik nett no, så det vert berre mine fire timar i veka for elevane. Vi må venta på at streiken er over med å legga langsiktige planar og […]

Ein norsklærar vender attende

Dette har hendt: Eg har vore på mitt livs eventyr, og det er ikkje slutt enno. Det å få vera med på å bygga opp ein skule frå grunnen av har vore altoppslukande, og heilt fantastisk. Men det har ikkje vore mogleg å fordjupa seg i noko som helst anna. Difor har norsklærar Tveisme vore […]

Nordahl Grieg vgs in Washington DC.

Last week, a group from my school attended the COSN conference in Washington DC. How on earth did that happen? I like to think that we made it happen, by being as true as possible to our vision and our goals. We started Nordahl Grieg videregående skole in 2010. This year, Jan 2014, the pupils […]
 

Margreta Tveismes side

Kommentarvegg (80 kommentarer)

Du må være medlem av delogbruk.no for å kunne legge til kommentarer!

Bli med delogbruk.no

Klokken 11.53 den 13 august 2010 sa Astrid Elisabeth Kleiveland ...
Hei Margreta,
jeg er tilbake som redaktør av Norsklæreren, etter et halvt år med permisjon. Berit, min vikar, satte i gang ny baksidespalte, der John Nergaard var førstemann ut. Han utfordrer deg til å skrive noe til dette nummeret - og sende stafettpinnen videre. Innhold og vinkling velger du selv. Han skrev om tips til klasserommet, du står fritt. Håper du kunne tenke deg å gjøre dette, bokgave kommer i posten! Trenger teksten innen 30. august, max. lengde. 1500 tegn. Ta gjerne kontakt med meg på vanlig e-post: astridkleiveland@gmail.com

Ser ellers fra bloggen din at du skal i gang på Nordahl Grieg. Kjørte forbi i sommer (er fra Skjold/Smørås:)), ser kjempespennende ut. Vil gjerne høre mer om stillingen du har fått. Lykke til!
Klokken 9.01 den 12 august 2009 sa Tone Vindegg ...
Takk for hyggeleg velkomsthelsing! Eg er i d&b som fagperson, ikkje som "institusjon". Gleder meg til å følgje med på det som foregår her.
Klokken 10.00 den 10 august 2009 sa Axel Hultman ...
Hej Margareta!
Tack för tipsen ska försöka orientera mig bland grupperna och kanske hitta något kring lokalhistoria i norsk skola. För mig är detta med forum en ny värld. Det är helt klart intressant för mig att kunna nå lärare och få ta del av och delta i diskussioner.
Klokken 14.49 den 30 juni 2009 sa Ruth Stokkedal ...
Flott gruppe! Hadde tenkt å svare for lenge siden. men det forsvant i terminavslutning og eksamen :D Ha en fortsatt god sommer, Margreta!
Klokken 10.32 den 25 juni 2009 sa Liv Sommerfelt ...
Oi , var det hit jeg kom når jeg klikket på bildet ditt! Ser ut som et hyggelig sted. Så ses vi kanskje på verftet i kveld.
Jeg underviser i naturfag og KjemiProsess fag, men er veldig bokglad.

Profilinformasjon

Arbeidssted, kort beskrivelse av type stilling:
Nordahl Grieg videregående skole, fagleiar m ansvar for pedagogisk bruk av IKT og samarbeid med UiB og næringsliv.
Blogg:
http://margreta.wordpress.com
Twitter-id:
@margreta
Annen nettside:
http://www.netvibes.com/margretatveisme#skule

Siste aktivitet

Sunniva Knapstad ble med i Margreta Tveisme sin gruppe
Miniatyrbilde

Norsk

Her kan vi diskutere IKT og norskfaget, og dele tips og undervisningsopplegg. Det er også lov å spørja om alt mulig ein måtte lura på.
13 aug
Sigrid Pedersen Tjønnøy ble med i Margreta Tveisme sin gruppe
Miniatyrbilde

Norsk

Her kan vi diskutere IKT og norskfaget, og dele tips og undervisningsopplegg. Det er også lov å spørja om alt mulig ein måtte lura på.
9 jul
Vandad Darakhshanfar ble med i Margreta Tveisme sin gruppe
Miniatyrbilde

Norsk

Her kan vi diskutere IKT og norskfaget, og dele tips og undervisningsopplegg. Det er også lov å spørja om alt mulig ein måtte lura på.
23 feb
Berit Kristin B Moksnes ble med i Margreta Tveisme sin gruppe
Miniatyrbilde

Norsk

Her kan vi diskutere IKT og norskfaget, og dele tips og undervisningsopplegg. Det er også lov å spørja om alt mulig ein måtte lura på.
nov 21, 2014
 
 
 

© 2015   Created by Ingunn Kjøl Wiig.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår